Színtanácsadás – Alkatelemzés csomag

A színtanácsadás

Több, mint 100 db-os színkendő készlet segítségével megállapítjuk a színtípusod (évszaktípusod), azaz, hogy melyek a számodra leginkább ideális színek, árnyalatok. Végignézzük a különböző színek élénkebb, törtebb, hidegebb, melegebb tónusai milyen hatást keltenek rajtad. Amíg nem látod a saját szemeddel, el sem hinnéd, milyen látványos és izgalmas ez az egész folyamat: míg egyik színtől felragyog az arcod, kipihentnek tűnsz, a következő rosszabb tónus elvesz minden színt az arcodról, elmélyülnek a ráncok, a szem alatti karikák látványosabbá válnak. Majd újra jön egy szuper árnyalat, az arcod pedig “varázsütésre” ismét kivirul! A végén a jó kendőkupacból kiderül, hogy mi is a te színtípusod, azaz mik a te igazán előnyös színeid.
A színtanácsadásról, annak menetéről ITT olvashatsz bővebben.

A testalkatelemzés

Nagyon kevesen rendelkeznek a “nagykönyv” szerinti tökéletes alakkal, ezért a jól megválasztott ruhadarabbal, remekül kiemelhetjük az előnyös vonalakat, és elrejthetjük, amivel nem vagyunk elégedettek. A testalkatok többféle elnevezést is kaptak az idők folyamán. Homokóra/X, egyenes/H, fordított háromszög/V, alma/O, körte/A.
Alapvetően az alkat meghatározásakor a váll, a derék és a csípő egymáshoz viszonyított aránya a legfontosabb szempont. Viszont azt is fontos tudni, hogy rengetegen vannak, akik nem egyértelmű alkattípusok, gyakoriak a kevertek. Ha kiderítettük az alkattípusod, elmondom neked, hogy milyen fazonokkal, szabásvonalakkal, anyagokkal tudod a legelőnyösebb vonásaid kihangsúlyozni, amivel pedig nem vagy tökéletesen elégedett, azt pedig elrejteni.

Kép forrása: https://tinyurl.hu/ZpsP/

A szolgáltatás ára:

Szín- és testalkat elemzés komplett tanácsadás – 27.000 Ft
Időtartama: 2.5 – 3 óra
A szolgáltatás részei:

  • Egyéni színtípus meghatározás több, mint 100 db-os színkendőkészlet segítségével.
  • Rúzspróba
  • Testalkatelemzés, tanácsadás
  • E-füzet a színtípusodról
  • Színkártya a saját színeiddel
  • Link a színtípusodnak megfelelő rúzslistához, melyet frissítek, amint újabb megfelelő rúzsra bukkanok.