Esküvői tanácsadás

Igent mondtál! Először is szívből gratulálok! Az esküvője napján minden menyasszony a lehető legjobb formáját szeretné hozni, ehhez pedig a legszebb ruha, hozzád passzoló hajszín és smink szükséges. Itt jövök én a képbe! 🙂

Először is, színtípuselemzéssel megnézzük melyek a Te legjobb színeid. Többek között kiderül, melyik fehér a Te fehéred, milyen színű legyen a menyecskeruhád, a kiegészítőid, a sminked. Amennyiben hajszínváltoztatáson is gondolkozol, az elemzésből az is kiderül, mely árnyalatok emelnek ki legszebben.
Sokan szeretik, ha a környezetük is visszatükrözi a legszebb színeiket, mert nagyon harmonikus lesz velük az összhatás a szertartáson illetve a lagzin, és azt a harmóniát fogják az ott készült fotók is sugározni.

Ezután jöhetnek a menyasszonyi ruha fazonok! A-vonalú, sellő, trombita, empire… az anyagokról, dekoltázsokról nem is beszélve!
Nagyon kevesen rendelkeznek a „nagykönyv” szerinti tökéletes alakkal, ezért a jól megválasztott ruhadarabbal, remekül kiemelhetjük az előnyös vonalakat, és elrejthetjük, amivel nem vagyunk elégedettek. A testalkatok többféle elnevezést is kaptak az idők folyamán. Alapvetően az alkat meghatározásakor a váll, a derék és a csípő egymáshoz viszonyított aránya a legfontosabb szempont. Ebből kiderül, hogy milyen szabásvonalakat érdemes próbálnod a szalonban, de a hétköznapokon is jól kihasználható tudást kapsz általa.

Emellett célszerű végiggondolni azt is, hogy milyen menyasszonyi ruha passzol leginkább a helyszínnel, illetve az aktuális évszakkal. Egyértelműen teljesen más egy kastélyban tartott esküvő, mint egy erdei tisztáson, vagy egy nyári vízparti illetve egy téli a hegyekben.

Tudtad, hogy még a menyasszonyi csokroddal is tudod befolyásolni optikailag az összhatást? Könnyű elveszni a fazonok között itt is: gömb alakú, Biedermeier, csepp, vízesés, körcsokor, félhold… Segítek neked, hogy a számodra legmegfelelőbb formát válaszd, amely a leginkább kiemel Téged.

A szolgáltatás

Esküvői komplett tanácsadás
A szolgáltatás részei:

  • Egyéni színtípus meghatározás több, mint 100 db-os színkendőkészlet segítségével
  • Előnyös sminkszínek-fazonok, hajszínek megbeszélése
  • Előnyös ruha- és csokorfazonok megbeszélése
  • E-füzet a saját színtípusodról
  • E-színkártya a típusodnak megfelelően
  • Link a színtípusodnak megfelelő rúzslistához, melyet frissítek, amint újabb megfelelő rúzsra bukkanok.