Esküvői tanácsadás

Okleveles esküvőszervezőként, és olyan nőként, aki maga is átélte már az esküvő előtti izgalmakat, tudom jól, hogy mennyire csodálatos, izgalmas időszak ez.

Igent mondtál! Először is szívből gratulálok! Az esküvője napján minden menyasszony a lehető legjobb formáját szeretné hozni, ehhez pedig a legszebb ruha, hozzád passzoló hajszín és smink szükséges. Itt jövök én a képbe! 🙂

Először is, színtípuselemzéssel megnézzük melyek a Te legjobb színeid. Többek között kiderül, melyik fehér a Te fehéred, milyen színű legyen a menyecskeruhád, a kiegészítőid, a sminked. Amennyiben hajszínváltoztatáson is gondolkozol, az elemzésből az is kiderül, mely árnyalatok emelnek ki legszebben.
Sokan szeretik, ha a környezetük is visszatükrözi a legszebb színeiket, mert nagyon harmonikus lesz velük az összhatás a szertartáson illetve a lagzin, és azt a harmóniát fogják az ott készült fotók is sugározni.

Ezután jöhetnek a menyasszonyi ruha fazonok! A-vonalú, sellő, trombita, empire… az anyagokról, dekoltázsokról nem is beszélve!
Nagyon kevesen rendelkeznek a “nagykönyv” szerinti tökéletes alakkal, ezért a jól megválasztott ruhadarabbal, remekül kiemelhetjük az előnyös vonalakat, és elrejthetjük, amivel nem vagyunk elégedettek. A testalkatok többféle elnevezést is kaptak az idők folyamán. Alapvetően az alkat meghatározásakor a váll, a derék és a csípő egymáshoz viszonyított aránya a legfontosabb szempont. Ebből kiderül, hogy milyen szabásvonalakat érdemes próbálnod a szalonban, de a hétköznapokon is jól kihasználható tudást kapsz általa.

Emellett célszerű végiggondolni azt is, hogy milyen menyasszonyi ruha passzol leginkább a helyszínnel, illetve az aktuális évszakkal. Egyértelműen teljesen más egy kastélyban tartott esküvő, mint egy erdei tisztáson, vagy egy nyári vízparti illetve egy téli a hegyekben.

Tudtad, hogy még a menyasszonyi csokroddal is tudod befolyásolni optikailag az összhatást? Könnyű elveszni a fazonok között itt is: gömb alakú, Biedermeier, csepp, vízesés, körcsokor, félhold… Segítek neked, hogy a számodra legmegfelelőbb formát válaszd, amely a leginkább kiemel Téged.

A szolgáltatás ára:

Esküvői komplett tanácsadás – 50.000 Ft
A szolgáltatás részei:

  • Egyéni színtípus meghatározás több, mint 100 db-os színkendőkészlet segítségével
  • Előnyös sminkszínek-fazonok, hajszínek megbeszélése
  • Előnyös ruha- és csokorfazonok megbeszélése
  • E-füzet a saját színtípusodról
  • E-színkártya a típusodnak megfelelően
  • Link a színtípusodnak megfelelő rúzslistához, melyet frissítek, amint újabb megfelelő rúzsra bukkanok.

Az árak 2022. augusztus 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartom.